Kuivatut luumut kuuluvat kuivattuihin hedelmiin ja pähkinöihin. Niitä voidaan nauttia välipalana tai monien ruokien ainesosana. Kuivatut luumut ovat arvokas ravintoaineiden lähde, erityisesti kuitujen ja polyfenolien osalta. Ne tarjoavat runsaan määrän vitamiineja, mineraaleja ja fytokemikaaleja. A-, E-, K- ja C-vitamiinit, B-ryhmän vitamiinit, pantoteenihappo, kalium, fosfori, rauta, kalsium, magnesium, sinkki – kaikki nämä löytyvät kuivatuista luumuista. Lisäksi hedelmät sisältävät polyfenolisia yhdisteitä, jotka ovat voimakkaita antioksidantteja. Kuivatut luumut katsotaan yhdeksi parhaista luonnollisista keinoista ummetuksen hoitoon. Kuitujen ansiosta ne parantavat suolen liikkeitä. Hedelmien sisältämä sorbitoli luo ympäristön tarvittavan bakteeriflooran kehittymiselle. Liian suuri määrä luumuja kerralla voi aiheuttaa ilmavaivoja ja ripulia.
Puolukka on rikas vitamiinien (C, B, E, K vitamiinit), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinien lähde. Puolukka ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveyshyötyjen vuoksi voit nauttia sen valmistuksia, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet puolukat. Puolukka toimii erittäin hyvin virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa bakteerien kuolemaan, jotka löytyvät rakosta. Lisäksi puolukan sisältämät hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä ansiosta ne erittyvät virtsaan. Puolukan sisältämät hapot ovat tehokkaita munuaiskivien ehkäisyssä ja hoidossa. Kuivattu puolukka estää myös ikenitaudin ja plakin muodostumisen. Puolukalla on voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet.
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Vibion luomupähkinät erottuvat korkealla laadullaan, tuoreudellaan ja erinomaisella maullaan. Ne tulevat ekologisista viljelmistä Vietnamista. </ Span> Vapaapähkinät ovat puun hedelmän siemeniä, jota kutsutaan lännen pähkinäksi tai lännen vapaapähkinäksi. Ne ovat mangojen ja pistaasipähkinöiden serkkuja ja niitä kasvatetaan useimmissa trooppisen alueen maissa. Pähkinöiden hankinta on monimutkaista ja aikaa vievää. Vapaapähkinät ovat todellinen mineraalilähde - magnesiumia, fosforia, sinkkiä, mangaania, kuparia, rautaa, seleeniä, kaliumia, kalsiumia ja vitamiineja - K1, E ja B-ryhmän vitamiineja. Korkean B-ryhmän vitamiinipitoisuuden ja magnesiumin ansiosta vapaapähkinöillä on myönteinen vaikutus muun muassa hermostoon. Korkea kaliumin määrä tarkoittaa, että vapaapähkinöillä on myönteinen vaikutus oikean veden ja elektrolyyttien hallinnan ylläpitämiseen ja ne estävät liiallista veden kertymistä kehoon (mikä vähentää jalkojen, käsien ja kasvojen turvotusta, vesikeliittiä jne.).
Jasmiiniriisi on pitkäjyväisen riisin lajike, jota viljellään pääasiassa Thaimaassa ja käytetään aasialaisessa keittiössä. Thaimaa on sen pääasiallinen toimittaja, mutta jasmiiniriisiä viljellään myös Kambodžassa, Etelä-Vietnamissa ja Laosissa. Yksi sen tunnusomaisista piirteistä on hieman havaittava, makea tuoksu, joka muistuttaa jasmiinia - tästä sen nimi on peräisin. Siinä on myös erityinen, hyvin hieman makea maku, jota joskus kutsutaan hunajaksi. Jasmiinilla on paljon ravintoarvoja. Ensinnäkin se on erinomainen hiilihydraattien ja proteiinin lähde, ja samalla siinä on vähän rasvaa, joten sitä valitsevat usein urheilijat tai laihduttajat. Sitä voivat myös nauttia ne, joilla on ruoansulatusongelmia - jasmiiniriisi on helposti sulavaa eikä rasita vatsaa, vaikka se jättää kylläisyyden tunteen. Riisi on gluteeniton tuote. Se on myös erinomainen B-vitamiinien, E-vitamiinin sekä kaliumin, magnesiumin, sinkin, raudan ja fosforin lähde.